Da va Thailandtur anno 2011 unnagjort. 3 uker ferie gjør susn i starten av Januar måned når det e kaldt og mørt overalt. Turen starta først til Oslo kor det ble bording på Thai-Air i 14 tia. Deretter var det 7 timer i fly før landing i Bangkok. Thai hadde bra service på turistklassen med go mat og grei entertainmentpakke og greie stola som det gikk å sove i. Bare stappe sov i ro i øran så ble det stilt.

Turen videre var lagt opp til utflukta til jungel og nasjonalparken Sai Yuk i Nordlige deln av Thailand. Par timers kjøretur nordover fra Bangkok. Her var det river safari, besøk i dyrepark med ivrige dyr og sjiraffa som kom inn bussvinduan å forstynte seg av gullrøtter. Ellers ble det mye inntrykk og spist mye go Thai mat, suppa, gatemat, thai-kebab og en del lokalt øl.

Dagene gikk til bading, soling og ekskursjona. Ble heldigivs ikke noe solbrent men det var varmt de første par ukene, lå på ca 32 grader på dagen og 25-26 på kveld/natt med høy luftfuktighet.

Kveldan ble det barbesøk, litt sjopping, biljardspilling. Ska si de live bandan som opptråtte på baran om kvelden var noe monoton i stemmen og de samme sangan gikk omat og omat, … “Im a lonesome cowboy” satt seg fort fast i hjernebarken, hp æ ikke høre den på ei goooooood stund.

Retur tilbragte vi ei natt i Bangkok, her ble det mye inntrøkk av storbylivet og kjøring med tuk-tuk, det va kult. Men mye folk og stress rundtomkring. Et besøk i skybar LeBUa State tower sku vi åså prøve men her va dresskode deluxe tiltross for at det var varmt vær ute. Vi var jo vant til å gå i shorts å “laidda”

Så ferie i Januar anbefalessmiley

Når ferien e over så vente det 14 daga ute på Gullfaks A og installasjon av mitt prosjekt som jeg har fulgt. Det blir 3 måneder med mye offshorereising.