Fri uka ble tilbringt på hytta til Tina oppe på Gaustablikk v/Rjukan. For å komme dit var det først 7timer med tog også 1t med buss, men det var verdt all reisinga. Hytta var kanonfin og lå midt i skitracket, såkalt ski-in ski-out, helt genialt.

Det var ikke alle bakkan som va åpen men ka gjør det når man ikke e toppalpinist heller. Sist æ sto på ski var vel i 2008 så det e endel daga siden… Blir kanskje tongt i låran når vi ska stå i 3 daga, men men. E man på tur så e man på tur. Vi va et godt gjeng som campa på hytta og som satt utfor løypan på fredag i fint vær og passelig med nysne i løypan. Å været blei jo bare bedre utover helga.

Fikk kjørt en god del og teknikken kommer sæ jo for hver gang. Kosta ikke allverdens å leie utstyr så da e det liten vits å kjøpe sjøl når man kun bruke det veldig sjeldent.

På lørdagen blei det kjøring før vi avslutta på afterski kor det ble hæla i taket og full rulle. En god del drikka, øl og shots ble konsumert, men sånn e d på afterski.

Dagen etter bar det pånytt ut i løypan, litt skarp luft men ellers bra. Fant en favorittbakke som æ kjørte en god del. På mandag bar det til Stavanger igjen med tog og en dag avslapping før det bar offshore igjen til Gullfaks for nye 14 daga på havet. smiley