Da var tur nr to i utstyrskaftprosjektet unnagjort. Det mest krevende og spennanes overkoblinga i SAS prosjektet på GFA. Fikk meg en ny tur ned i skaftet for å sjekke ESV ventilstatus, ska si det var dimensjoner på oljerøra og ventilene. 50″ tv blir bare blåbær i forhold.

Overkoblinga av ballastsystemet og nødlense var kremen i prosjektet å det var noen intense dager og moments når det pågikk. Teamet var godt forberedt og det gikk veldig bra og koble over fra gammelt tiol nytt system i full produksjon. Så det her e nok det mest krevanes æ har vært med på som skal gjøres i full drift. Nok ei erfaring rikere.

Gikk ikke mange dagan så kom det e ny storm. Ser ut for at æ og stormen går samme rotasjon nu i vinter. Den her gangen var ikke bølgan høyere enn ca 7-8meter men det var mye kraftigere bevegelse i plattformen siden vinden kom rett inn fra siden og fikk mer “tak” i hele plattformen. Det var et par “tordenskrall” som rista bra. Får satse på bedre vær fremover. Men siden vi driv kun me inneaktivitet så ekke være en stopper akkurat. Men æ stille ikke frivillig opp på en supplybåt eller tanker når det blåse full storm, dem ligg som en dupp opp og ned i bølgan.

Blir laaang weekend i Stavanger før det bær til Bergen og litt kontor før neste utreise. Får tømme leiligheta i Bergen siden jobben snart e over i Bergen. Nye utfordringer starte i Stavanger i slutten av mars.